X
16/1/2023
Enginyer Elèctric – VILABLAREIX

Organización

Eurofirms Selection eurofirms.es

Oferta

Important empresa orientada a automatismes, precisa incorporar a plantilla un/a Enginyer/a Informàtic/a per ampliar el departament d’oficina tècnica. La seva principal missió serà el desenvolupament de software de plataforma .NET per a clients externs.


Coneixements imprescindibles:

– .NET

– C#

– GIT

– Java

– SQL


D’entre els coneixements tècnics seran molt valorables:

– WPF

– WinForms

– SQL Server

-T-SQL

– Kotlin

– HTML/CSS

– JavaScript

– JIRA


S’ofereix feina estable i forma part d’un gran equip de treball, en creixement.

Horari: jornada completa de 40h/setmanals, de dilluns a dijous de 8h a 17h i divendres intensius, amb tots els descansos establerts per llei. L’horari laboral es pot compaginar entre presencial a les oficines, teletreball o treball a casa client quan es requereixi.